80% av Norges befolkning bor ved havet. Mange av disse har båt. Båten brukes for å komme seg steder der det er mer praktisk å kjøre båt enn å kjøre bil. Det samme prinsippet gjelder egentlig for ferjer. Det finnes flere ferjer i Norge som flytter folk og ting over vann fordi bil er upraktisk. Dette kan være fordi det tar altfor lang tid å kjøre bil dit man skal eller at det rett og slett ikke kan kjøres bil dit man skal. Man kan ta ferje til Oslo fra øyene rundt for å komme seg raskere på jobb, eller så kan man ta ferje for å kutte ned på bilstrekningene på vestlandet.

Det er tilrettelagt med ferjer rundt omkring i Norge. Hurtigruta er et eksempel på en slik ferje, men det finnes mange ferjer som dekker de fleste behov.

Folk flest tar ferjer, men man tar nok oftere turer med sin egen båt. Man eier båt får å slappe av. Det er flott å komme seg på havet og nyte fred og ro. Da kan man fint sitte i båten og spise eller sole seg. Man kan lettere være alene og man kan kjenne vannet ta tak i båten. Det er ikke noe problem å sove eller bo i det fleste båter også. Dette gjør at man fint kan være lengre ute på havet enn det man ofte kan hvis man eier bil eller campingvogn for å være på land. Bobil er nok en ganske fint alternativ her og det kan man lett leie hos Touringcars eller andre steder i Norge. Hobby sine bobiler er veldig fine her.

Kjøp båt og kom seg til havs er det beste rådet for selvpleie.

city-store