Båt, ferie, fritid, hobby, motorbåt, ro, padle, gummibåt, rafting, kano, kajakk, kogg og flere fremkomstmiddel på vann. Nordmenn elsker sjøen, og mange nordmenn bor ved kysten. Med skjærgårder så nære, føler mange engasjement og glede når de hører ordene båt og hav. Norske båter som denne gikk til topps i Europa, og gir fart og spenning i skjærgården.

Til tross for Korona, og manges ferieplaner snudd opp ned, finner mange anledning til å oppdage Norge. Båt, sjøliv og kajakk brukes flittig i sommer.

Mer enn fremkomstmiddel

Etter vinteren er gleden med båtliv vanskelig å holde i sjakk. Enten du har en god carport eller lakk  fra byggmax for å klargjøre båtens dekk før sesongen, er sjøliv noe vi setter stor pris på. Familiebåten ligger ved kaia, og er klar for alles ombordstigning. Alle gleder seg til bølger som slår og vann sprøyter som får alle til å le. Familiebåter er symbolsk med gleder og kvalitetstid med familie og venner. Det er trygt å si båter er for alle.

Forankret og klar

Sjøsetting på koselig holme, og barna klargjør gummibåten. En båt de håndterer sikkert. Vann, bading og grilling. To kanoer på innsiden av øya og holmene. Padlere hilser blidt. Begge i sammenleggbar kano. Meget populære båter som har vært gjennom store tester for måling av sikkerhet og mer. Du trenger ikke stor bil for frakt da disse kanoene brettes sammen etter bruk. Flott for eventyrlystne kanopadlere. Flere oppblåsbare kajakker i sikte, og enkle båter med barnas første påhengsmotor. Alle koser seg. Barn og ungdom og latter og moro. Nydelig sjøliv på alle kanter.

SUP

Disse padlebrettene er veldig populære. Du kan ligge rolig på dem og nyte livet. Eller du kan Stand-Up-Paddle, og la SUP-brettet fare fremover i takt med padlingen. Populære fremkomstmidler for alle aldre og bruks-nivåer. Noen SUP utøvere deltar i ekstremsport med brettet. SUP padling vinner stadig nye brukere, og er en folkesport.

city-store