Tiden er inne for å tenke på neste års båtliv. Det er ikke sikkert at du har klart å sette i gang med båtpussen. Du tenker kanskje mest på om du burde nate teakdekket eller på hva slags rubb du skal bruke for at den skal få den riktige glansen. Eller om du har råd til å oppgradere motoren? Det er mange ting man ønsker seg.

Men den siste tiden har kona vist mer interesse for båtlivet, og faktisk blitt med deg på en og annen båttur. Men helt sikker var hun ikke på hun var helt fornøyd med interiøret i båten. Så da er spørsmålet, hvordan kan du fikse innredningen slik at du får med deg kona på flere turer?

Gardintrapper og gardinkapper

Gardintrappa fungerer så bra når du skal rydde i skapet, eller ned i kahytten. Her i oppholdsrommet gjelder det å rydde opp slik at madammen kan føle seg som hjemme. Noen flotte gardinkapper pynter opp på en fin måte. De kan jo ha et blomstrende mønster for å skape litt dynamikk. Gardinkapper er lave gardiner som passer til lave vinduer, slik som på en båt.

Trevirke og puter

Det er vanlig at panelet er lakket trevirke. Det gir en trivelig atmosfære når man har ankret opp og skal gå i gang med matlaging. Rundt et lite bord som dere deler så mange stunder sammen. Det er dere to nå. Barna har for lengst flyttet hjemmefra, godt etablert og i ferd med å etablere seg selv. Kast ut de gamle putene, og freshe opp med noen lekre.

Late dager i skjærgården

Det som er så deilig er at er at dere ikke trenger å ha noe mål. Bare seile av gårde på sjøen. Titte innom en liten havn eller ankre opp for et nattbad. Det er så deilig å finne blåskjell og grille dem på bålet. Finne tilbake til den gamle gnisten.

city-store