Havet fyller to tredjedeler av vår jordklode. Det er med andre ord vanskelig å aldri ha sett dette menneske. Faktisk bor de fleste av oss tett opp mot det. Det var praktisk i de tidlige sivilisasjonene, da vi kunne reise til steder langt unna med båter og ikke minst overføre varer for handel. Derfor er de aller fleste byer i dag rett ved havet eller en form for innsjø eller elv som kan koble byen til havet. Havveien og båter har vært viktig opp gjennom historien. Fra vikingene plyndret halve Europa til Columbus oppdaget Amerika, så har vi benyttet oss av båter. Den dag i dag er de nok derimot mer egnet for fritidssysler.

Det å eie en båt er en fantastisk følelse. Dersom du virkelig skulle ønske deg en nå, men ikke har kapitalen spart opp, så kan centum hjelpe deg på veien dit. Et forbrukslån skader aldri dersom du har nok inntekt til å betjene lånet. Dersom du uansett skal betale tilbake, så bør det jo ikke være noen bekymringer rettet mot å ta opp dette lånet. Det skal betales tilbake så snart du får pengene du uansett skulle tjene. Da slipper du å vente i evigheter på å oppnå drømmen. I stedet for å vente kan du da altså nyte havet slik du fortjener det. Kanskje du bare skal ut i fjorden en tur innimellom? Eller så kan du jo også velge å reise hele jorden rundt i en seilbåt.

Det finnes mange gode ideer. En perfekt ide er å bare reise noenlunde langt ut i fjorden og finne en liten bukt. Ankre båten her, finn frem litt vin og god mat, og nyt selskapet. Mens solen skinner og bølgene skvulper mot bauen, så kan du nyte det at du har en båt. Det er ikke alle som er så heldige her i verden, og da kanskje ikke engang i Norge. Men her som vi har mulighetene for finansiering av slike kjøp, så bør det absolutt ikke være noe som holder oss tilbake.

Livet på sjøen er helt uslåelig. Det er fordi det er fredfullt og rolig her ute. Kanskje hører du motordurer her og der, og en idiot som suser ut fjorden i full fart innimellom. Men det er allikevel et sted for fredfulle stunder og en herlige fauna. Dette er rett og slett natur på sitt aller beste. Nyt havet slik du var ment til å gjøre. Det er en grunn til at to tredjedeler av vår klode er dekket i vann. Det er fordi du som menneske skal ha muligheten til å utforske dette. Kjøp deg en båt i dag, og sett i gang med en utforskning du absolutt vil elske.

city-store